Ponuka vybraných Talianskych produktov.
Jemnozrnná hladká pšeničná múka (v Taliansku známa ako farina) BLU PIZZA od MOLINO PASINI je múka – ako už sám titul naznačuje – perfektná pre prípravu rýchlej a domácej talianskej pizze. Ide o múku typu „00“, čo v talianskej kuchyni v preklade znamená, že je zo všetkých druhov múk mletá najjemnejšia, vďaka čomu sa v nej len veľmi mizivo vyskytujú otruby. Cesto z nej uhnetené je známe svojou hodvábnou textúrou, príjemnou na dotyk.
BLU PIZZA je zároveň múkou špecificky vyrábanou pre krátke obdobie kvasenia, teda napr. cesto pripravené poobede, je nutné využiť v ten istý deň večer. V prípade konzervácie v chladničke vydrží cesto najviac 10 hodín bez straty jeho kvality a vlastností. Ak milujete pizzu ako z reštaurácie, táto múka Vám umožní pripraviť si ju aj doma. O kvalite múk od MOLINO PASSINI tiež vypovedá, že ich používa viac ako tucet reštaurácií ocenených hviezdami Michelin po celom svete, teda tí najlepší kuchári z najlepších.
MÚKA ZNESIE HYDRATÁCIU: 50% - 60%
VYUŽITIE: pizza, focaccia
TECHNICKÉ INFORMÁCIE: W 200-220 P/L 0,4-0,45
Zloženie: jemná pšeničná múka. Môže obsahovať stopy sóje, sezamu, vajec a mlieka.
Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.