0
Tvoj košík je momentálne prázdny

Ryža a polenta

Talianska kuchyňa je známa svojimi prémiovými druhmi ryže, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou a výbornou absorpciou chutí. Ryža je neoddeliteľnou súčasťou talianskej gastronómie a využíva sa v rizotách, polievkach, prílohách či sladkých receptoch.

Najznámejšie talianske odrody zahŕňajú Arborio, Carnaroli a Vialone Nano, ktoré sú ideálne pre krémové rizotá. Ich pevná textúra a schopnosť absorbovať tekutiny zabezpečujú dokonalú konzistenciu a bohatú chuť jedál.

Talianska ryža je výborným základom pre tradičné i moderné recepty, ktoré si vyžadujú kvalitné a výživné suroviny.

vector logo bg
Filter
Nový tovar badge image
Na sklade
4,74  €
Nový tovar badge image
Na sklade
7,25  €
Nový tovar badge image
Na sklade
4,99  €
Nový tovar badge image
Na sklade
4,99  €
Nový tovar badge image
Na sklade
7,00  €
Nový tovar badge image
Na sklade
3,07  €
DaVinci badge image
Na sklade
7,03  €
vector logo bg