Primitivo sa zmenilo na Perfetto, prečítajte si o našej zmene!

0
Tvoj košík je momentálne prázdny

Molino Pasini talianska múka Manitoba "00" 1kg

0
5 hodnotení produktu Zobraziť hodnotenia
Jemnozrnná hladká pšeničná múka (v Taliansku známa ako farina) MANITOBA od MOLINO PASSINI je ďalší príklad vynaliezavosti a originality prípravy ich múk. Zobraziť celý popis
3,54  €
2,95  € bez DPH
0,59  € DPH i
Na sklade
Výrobca: MOLINO PASINI
+
avatar
Attenzione, tu sa môžete informovať telefonicky!
+421 919 025 565
Molino Pasini talianska múka Manitoba "00" 1kg

Jemnozrnná hladká pšeničná múka (v Taliansku známa ako farina) MANITOBA od MOLINO PASSINI je ďalší príklad vynaliezavosti a originality prípravy ich múk. MANITOBA sa totiž melie nielen z talianskych ale aj amerických vyberaných zŕn za účelom zachovania výberovej kvality múky. Ide o múku typu „00“. Toto číslo značí hrúbku mletia ideálnu pre prípravu domáceho chleba s kváskom a v Taliansku všeobecne platí za múku všestranného užitia.

Táto múka je vyhľadávaná a obľúbená pre jej elasticitu a pružnú konzistenciu, finálne cesto je nadýchané a vydrží dlhšie než cesto ostatných múk. Tajomstvo múky je vo vysokom percente nerozpustných bielkovín, glutenínu a gliadínu. Pri kontakte s vodou začne gliadín produkovať lepok, ktorý vytvorí elastickú sieťku umožňujúcu stúpanie cesta a tvorenie bubliniek ktoré nám v konečnom dôsledku vytvoria jemné a nadýchané cesto.  

Okrem chleba s ňou totiž vykúzlite aj nadýchané kysnuté koláče (kváskové veľkonočné mazance, moravské koláče, slivkové koláče, pečené buchty, sladké i slané záviny) vianočky, rožky, žemle, briošky, croissanty, bábovky pandoro, focaccie, pizzu, či čajové pečivo, a dokonca je vhodná aj pre pečenie talianskeho panettone. O kvalite múk od MOLINO PASSINI tiež vypovedá, že ich používa viac ako tucet reštaurácií ocenených hviezdami Michelin po celom svete, teda tí najlepší kuchári z najlepších.

VYUŽITIE: chlieb, slané pečivo, sladké pečivo, kysnuté koláče, vianočné a veľkonočné koláče, vianočky, briošky, focaccia, pizza, čajové pečivo...

TECHNICKÉ INFORMÁCIE: W 440 / 470    P/L 0,55-0,65

icon
Dlhoročná tradícia
icon
Top kvalita
icon
Overené zákazníkmi
icon
Všestranné využitie
Parametre
EAN:
8025566007203
Kód produktu:
5475
Výrobca
Kategória:
Regióny Talianska:
Objem produktu v gramoch alebo litroch:
1000g
Využitie múky:
Pizza a Focaccia, Chlieb a Pečivo, Sladké pečenie
Druh múky:
Mäkká pšenica
Gramáž múky:
1000 g
Počet kusov produktov v balení:
1 ks
Výživové ​​hodnoty na 100 g
Energetická hodnota:
1455 kj / 343 kcal
Tuky:
1,5 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny:
0,34 g
Sacharidy:
68,7 g
Z toho cukry:
1,8 g
Vláknina:
2,1 g
Bielkoviny:
12,9 g
Soľ:
0,0 g
Ocenenia produktu
Krajina pôvodu: Lombardy

Názov tohto regiónu je odvodený od kmeňa Longobardi (tzv. podľa svojich dlhých fúzov), ktorí sem v 6. storočí vtrhli z územia dnešného Nemecka. Lombardia je najväčšou, najhornatejšou a najhustejšie osídlenou oblasťou celého Talianska. Tento región sa nachádza na severe Talianska medzi Alpami a údolím Po. Táto geografická rozmanitosť dáva lombardským vínam nezameniteľný charakter a hĺbku.

Chcem vybrať produkty podľa oblasti

Hodnotenia produktu

Priemer hodnotení je: 0 / 5 35 používateľov hodnotilo tento produkt
26. 03. 2024

28. 08. 2023

15. 08. 2023

14. 08. 2023

19. 07. 2023

03. 07. 2023