Primitivo sa zmenilo na Perfetto, prečítajte si o našej zmene!

0
Tvoj košík je momentálne prázdny

Molino Pasini talianska múka Manitoba Bio "0" 25kg

0
5 hodnotení produktu Zobraziť hodnotenia
Jemnozrnná „hladká“ pšeničná múka (v Taliansku známa ako farina) MANITOBA BIO ORGANIC od MOLINO PASINI je múka obzvlášť ideálna na domáce pečenie chleba pomocou kvásku. Zobraziť celý popis
109,48  €
91,23  € bez DPH
18,25  € DPH i
Na sklade
Výrobca: MOLINO PASINI
+
avatar
Attenzione, tu sa môžete informovať telefonicky! +421 919 025 565
Molino Pasini talianska múka Manitoba Bio "0" 25kg

Jemnozrnná „hladká“ pšeničná múka (v Taliansku známa ako farina) MANITOBA BIO ORGANIC od MOLINO PASINI je múka obzvlášť ideálna na domáce pečenie chleba pomocou kvásku. MANITOBA BIO ORGANIC je totiž vďaka organickej príprave a vysokému obsahu proteínov múka veľmi výraznej chuti, ktorá je však ľahká na trávenie. Veľmi dobre sa mieša aj s inými druhmi múk pre zložitejšie recepty.

Melie sa z vyberaných zŕn pšenice vďaka čomu si udržiava každé balenie vyváženú úroveň kvality. Tajomstvo múky je vo vysokom percente nerozpustných bielkovín, glutenínu a gliadínu. Pri kontakte s vodou začne gliadín produkovať lepok, ktorý vytvorí elastickú sieťku umožňujúcu stúpanie cesta a tvorenie bubliniek ktoré nám v konečnom dôsledku vytvoria jemné a nadýchané cesto. Typ „0“ značí hrúbku mletia ideálnu pre prípravu chleba, vianočky, veľkonočného mazanca, bábovky pandoro či tradičného vianočného koláča panettone avšak vďaka dlhej dobe kvasenia sa táto múka taktiež vynikajúco hodí pre prípravu domácej talianskej pizze či focaccie. Nesklame Vás ani pri výrobe cestovín, alebo klasických koláčov s ovocím, nadýchaného pečiva (kváskové žemle na burgre, kaiserky, rožky, donuty a šišky...).

MANITOBA je v kulinárskom svete synonymom múky pre všestranné využitie v kuchyni. O kvalite múk od MOLINO PASSINI tiež vypovedá, že ich používa viac ako tucet reštaurácií ocenených hviezdami Michelin po celom svete, teda tí najlepší kuchári z najlepších.

VYUŽITIE: chlieb, vianočka, veľkonočný mazanec, vianočné koláče typu panettone a pandoro, sladké a slané pečivo, pizza, focaccia, klasické koláče...

TECHNICKÉ INFORMÁCIE: W 360-380     P/L 0,5-0,6


 

icon
Pre náročných
icon
Dlhoročná tradícia
icon
Top kvalita
icon
Bio
Parametre
EAN:
8025566009719
Kód produktu:
5946
Výrobca
Kategória:
Regióny Talianska:
Objem produktu v gramoch alebo litroch:
25000g
Využitie múky:
Pizza a Focaccia, Chlieb a Pečivo
Druh múky:
Mäkká pšenica
Gramáž múky:
25 000 g
Počet kusov produktov v balení:
1 ks
Výživové ​​hodnoty na 100 g
Energetická hodnota:
1426 kj / 341 kcal
Tuky:
0,23 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny:
76,2 g
Sacharidy:
1,8 g
Z toho cukry:
1,8 g
Vláknina:
2,9 g
Bielkoviny:
11,5 g
Soľ:
0,0 g
Ocenenia produktu
Krajina pôvodu: Lombardy

Názov tohto regiónu je odvodený od kmeňa Longobardi (tzv. podľa svojich dlhých fúzov), ktorí sem v 6. storočí vtrhli z územia dnešného Nemecka. Lombardia je najväčšou, najhornatejšou a najhustejšie osídlenou oblasťou celého Talianska. Tento región sa nachádza na severe Talianska medzi Alpami a údolím Po. Táto geografická rozmanitosť dáva lombardským vínam nezameniteľný charakter a hĺbku.

Chcem vybrať produkty podľa oblasti

Využite tento produkt aj v týchto receptoch

Vyskúšajte si uvariť tieto chutné jedlá, ktoré pre vás pripravujeme. Neváhajte ochutnať jedinečnú chuť talianskej kuchyne.

Hodnotenia produktu

Priemer hodnotení je: 0 / 5 1 používateľov hodnotilo tento produkt
08. 12. 2021