0
Tvoj košík je momentálne prázdny

História FIORDIMASO siaha až do roku 1887, kedy rodina Chiomento z lásky k mliečnym produktom, zakorenenej v ich rodine po celé generácie, prvý raz rozbehla obchod so syrom, a nielen tak hocikde, ale na plošine Asiago, známej pre pôvod a výrobu… Zobraziť celý popis

Predaj skončil
avatar
Attenzione, tu sa môžete informovať telefonicky!
+421 919 025 565
Fior Di Maso Gorgonzola DOP 200g

História FIORDIMASO siaha až do roku 1887, kedy rodina Chiomento z lásky k mliečnym produktom, zakorenenej v ich rodine po celé generácie, prvý raz rozbehla obchod so syrom, a nielen tak hocikde, ale na plošine Asiago, známej pre pôvod a výrobu rovnomenného syra. Už v roku, kedy spoločnosť vznikla, si rodina Chiomento potrpela na užitie najmodernejších prostriedkov dostupných k čo najlepšiemu spracovaniu mlieka, a túto tradíciu si podržala až do dnešných čias, čím sa syry FIORDIMASO stali reprezentatívnym príkladom zasnúbenia tradícií, kvality a pokroku zároveň.

Toto balenie syru GORGONZOLA DOP poteší každého syrového gurmána. Gorgonzola patrí k najvyhlásenejším talianskym žilnatým syrom. Pripravuje sa len z neodstredeného kravského mlieka, a je slávna svojimi modro - zelenými žilkami. Tieto charakteristické žilky vznikajú vďaka tomu, že povrch syru je umytý a pokrčený, čím sa dosahuje perforácie, teda vstupu vzduchu, potrebného pre ich tvorbu. Gorgonzola je syr paradoxov, je tvrdý a tiež maslovitý, pri jedení sa drobí, a je tiež výrazne špecificky slaný a sladký zároveň.

icon
Výborná chuť
icon
Super cena
icon
Dlhoročná tradícia
icon
Top kvalita
Parametre
Kód produktu:
999996
Výrobca
Výživové ​​hodnoty na 100 g
Energetická hodnota:
317 kcal / 1315 kj
Tuky:
26 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny:
17,5 g
Sacharidy:
1,1 g
Z toho cukry:
1,1 g
Bielkoviny:
19,6 g
Soľ:
1,8 g

Využite tento produkt aj v týchto receptoch

Vyskúšajte si uvariť tieto chutné jedlá, ktoré pre vás pripravujeme. Neváhajte ochutnať jedinečnú chuť talianskej kuchyne.

Hodnotenia produktu

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.