Osvieženie A LA ITALIANO? Populárne Sanpellegrino a iné nájdete tu.

0
Tvoj košík je momentálne prázdny

Riseria Montanari Rizoto s Talianskými Lieskovcami 300g

5
5 hodnotení produktu Zobraziť hodnotenia

Talianske rizoto v kompaktnom balení od Riseria Montanari predstavuje zmes na prípravu rizota pozostávajúca z ingrediencií ako ryža Carnaroli, cibuľka, pór, petržlenová vňať a talianske lieskové oriešky. Toto balenie je ideálne pre prípravu chutných a… Zobraziť celý popis

Predaj skončil
icon
Potrebujete niečo špecifické?
Paletový odber, väčšie množstvo, individuálnu cenovú ponuku...
Kontaktujte nás
avatar
Attenzione, tu sa môžete informovať telefonicky!
+421 919 025 565
Riseria Montanari Rizoto s Talianskými Lieskovcami 300g

Talianske rizoto v kompaktnom balení od Riseria Montanari predstavuje zmes na prípravu rizota pozostávajúca z ingrediencií ako ryža Carnaroli, cibuľka, pór, petržlenová vňať a talianske lieskové oriešky. Toto balenie je ideálne pre prípravu chutných a zdravých jedál v krátkom čase. Pokiaľ sa nechcete zdržiavať zháňaním množstva ingrediencií, no pritom radi experimentujete a skúšate nové talianske chute, bude pre Vás ideálnou voľbou.

Toto neodolateľné spojenie rizota a vynikajúcich lieskových orieškov z Talianska si určite obľúbite. Navyše, vďaka tomuto baleniu ho môžete pripraviť v rekordnom čase aj vo vašej kuchyni. Zmes je správne nakorenená a je pripravená z tej najlepšej talianskej ryže Carnaroli, známej pre svoju tuhšiu textúru a dlhší tvar, vhodný pre rizoto. Vychutnajte si vynikajúcu chuť talianskeho rizota vo vašej domácnosti.

Príprava rizota: Pripravte si približne 1 liter zeleninového, alebo mäsového vývaru. Na začiatok na panvici rozpustíte kúsok masla. Pridajte balenie rizota a opražte približne minútu. Pridajte 1 – 1,5 dcl suchého bieleho vína z našej ponuky a nechajte víno odpariť, potom znížte teplotu. Následne do rizota postupne pridávajte horúci vývar a miešajte. Postup pridávania vývaru aplikujte, až po absorpciu vývaru, alebo pokiaľ bude ryža skoro uvarená. Následne vmiešajte do rizota 2 - 3 polievkové lyžice masla a pár lyžíc strúhaného parmezánu. Povarte 1 – 2 minúty a môžete rizoto podávať. Buon appetito.

icon
Top kvalita
icon
Rýchla príprava
icon
Chutná večera
icon
Aj pre začiatočníkov
Parametre
Výživové ​​hodnoty na 100 g
Energetická hodnota:
1472 kj / 347 kcal
Tuky:
0,5 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny:
0,1 g
Sacharidy:
78,1 g
Z toho cukry:
1,6 g
Vláknina:
1,9 g
Bielkoviny:
6,3 g
Soľ:
0,02 g

Hodnotenia produktu

Priemer hodnotení je: 5 / 5 1 používateľov hodnotilo tento produkt
02. 08. 2023