Primitivo sa zmenilo na Perfetto, prečítajte si o našej zmene!

0
Tvoj košík je momentálne prázdny

Primitivo sa mení na Perfetto

Máme pre Vás novinku! Premenovali sme sa. Náš pôvodný názov Primitivo sme zmenili na Perfetto, a to sprevádza aj nový, srdečný a svieži vizuál. Chceme vás však uistiť, že my majitelia sme sa nezmenili a nezmenila sa ani naša vízia. Perfetto teda naďalej ostáva talianskym podnikom, predajňou talianskych produktov a e-shopom. Stále sme to my – Pepito a Viki, ktorí si budujú svoj taliansky sen na Slovensku. Máme iba nové meno zabalené do krásneho nového vizuálu, ktorý dokonale vystihuje náš charakter a myšlienku – vytvoriť malý kúsok krásneho, slnečného Talianska na Slovensku.
28. 12. 2023Perfetto

Prečo zmena?

Prečo zmena?

 

Možno sa pýtate, prečo sme sa rozhodli pre zmenu názvu. Náš pôvodný názov Primitivo vznikol úplnou náhodou. Bolo to vtipné, netradičné, ľahko zapamätateľné a zároveň to reprezentovalo známu odrodu vína z juhu Talianska, ktorú sme si sami obľúbili. Avšak časom a naším vývojom sme zistili, že tento názov úplne nevystihuje našu podstatu a dokonca u ľudí vytvára negatívne asociácie.

Okrem toho sme sa za tie roky zmenili. Už to nebol malý podnik o nás dvoch. Rozrástli sme sa o nových členov, pridali sme väčšiu terasu, online obchod a stále máme veľa plánov do budúcna. Cítili sme potrebu zmeny, aby sme mohli ďalej rásť, ale nevedeli sme ju vtedy presne pomenovať. V tomto kroku nám pomohla agentúra Generations. Na základe spoločných dlhých rozhovorov, prieskumu trhu a stratégie sme vytvorili nové meno, logo, vizuálny štýl a prejav, ktorý dôkladne vystihuje a podporuje nás a našu podstatu – „La nostra autenticità“.

 

Zmena mena a vizuálu je pre nás aj míľnikom a štartom k väčším plánom.

Keďže sme dvaja perfekcionisti, ktorí ponúkajú talianske produkty – názov Perfetto nás dokonale vystihuje. Naše nové logo je vizuálne vyjadrená láska k Taliansku a našej práci, ktorú robíme zo srdca a pre Vás.

V budúcnosti by sme sa chceli rozširovať a priniesť Vám širšiu ponuku talianskych produktov. Plánujeme vytvoriť sieť predajní Perfetto aj v iných mestách na Slovensku prostredníctvom franchisingu. Naše ďalšie plány sú priniesť Vám vernostný program a jednoduché a rýchle nákupy pre firmy a iné zaujímavé výhody. Budeme pre Vás pripravovať nové video recepty, školili sme sa na Sicílii a v meste Mantova. V Neapole sme absolvovali školu a mnoho ďalšieho. Ostaňte s nami.

Uvedomujeme si, že zmena mena aj vizuálu je významný krok. Avšak veríme, že nám zachováte Vašu priazeň a že táto zmena bude pre nás novou cestou k veľkým cieľom.

 

ARRIVEDERCI :-)