0
Tvoj košík je momentálne prázdny

SPOTREBA Molino Pasini talianska múka Dolci Soffici Con Lievito 1kg

0
5 hodnotení produktu Zobraziť hodnotenia
Jemnozrnná hladká pšeničná múka s kváskom DOLCI SOFFICI CON LIEVITO od MOLINO PASSINI sa skladá z viacerých druhov múk typu „00“ špeciálne mletých. Zobraziť celý popis
1,87  € 3,11  €
1,56  € bez DPH
0,31  € DPH i
Na sklade
Výrobca: MOLINO PASINI
+
avatar
Attenzione, tu sa môžete informovať telefonicky!
+421 919 025 565
SPOTREBA Molino Pasini talianska múka Dolci Soffici Con Lievito 1kg

Produkt po skončení doby minimálnej trvanlivosti.
Aktuálny dátum spotreby: dátum spotreby + 45dní = „Aktuálny dátum spotreby“
Príklad: dátum spotreby=14.2.2024, výsledný dátum spotreby bude 30.3.2024

V súlade s novelou zákona č. 153/1995 Z. z. o potravinách, naša ponuka teraz zahŕňa aj produkty, ktorých minimálna trvanlivosť už uplynula. Toto opatrenie nám umožňuje
predávať potraviny až do 45 dní po dátume minimálnej trvanlivosti, čím prispievame k zníženiu plytvania potravinami. Upozorňujeme, že hoci tieto produkty zostávajú
zdravotne bezpečné a vhodné na konzumáciu, môže dôjsť k zmene ich chuťových alebo výživových vlastností. Naším cieľom je ponúknuť tieto produkty za zvýhodnenú
cenu zákazníkom, ktorí si sú vedomí týchto možných zmien, a zároveň podporiť udržateľnejšiu spotrebu.

Jemnozrnná hladká pšeničná múka s kváskom DOLCI SOFFICI CON LIEVITO od MOLINO PASSINI sa skladá z viacerých druhov múk typu „00“ špeciálne mletých pre prípravu kysnutých koláčov s jemným cestom. Ako sľubuje výrobca, táto múka Vám dokáže, že príprava nadýchaných a krehkých koláčov, či už talianskych báboviek alebo iných, môže byť rýchla a kulinársky bezchybná zároveň. Skladá sa z múk jemnozrnných, teda z rôznych druhov fariny, a vďaka pridanému droždiu Vám cesto z nej hnetené bude v rúre pekne rásť.

Obzvlášť skvelo sa hodí pre prípravu koláčov z kysnutého cesta (moravských koláčov, pečených buchiet, slivkových koláčov, orechových či makových závinov), báboviek Pandoro či croissantov. Odporúčame ju taktiež aj na prípravu slaných koláčov, domácej pizze, focaccie i syrových praclíkov. Ak radi experimentujete, odporúčame s ňou pripraviť aj palacinky.

Skladá sa z mäkkej pšeničnej múky, kukuričného škrobu a kypriacich látok v pomere 97% múka a 3% ostatné látky. O kvalite múk od MOLINO PASSINI tiež vypovedá, že ich používa viac ako tucet reštaurácií ocenených hviezdami Michelin po celom svete, teda tí najlepší kuchári z najlepších.

VYUŽITIE: koláče, bábovky, pečené buchty, vianočné kysnuté pečivo, veľkonočné kysnuté pečivo, slané koláče, pizza, focaccia, palacinky, lievance...


Zloženie: mäkká pšeničná múka typu „00“, kukuričný škrob, kvasiace látky: E450I, E500, E336, soľ. Môže obsahovať stopy sóje, sezamu, vajec a mlieka.

icon
Výborná chuť
icon
Super cena
icon
Dlhoročná tradícia
icon
Top kvalita
Parametre
Kód produktu:
7526
Výrobca
Kategória:
Regióny Talianska:
Možnosti produktu:
Produkt s končiacou dobou trvanlivosti
Končiaca doba spotreby produktu:
12.08.2024
Objem produktu v gramoch alebo litroch:
1000g
Využitie múky:
Chlieb a Pečivo, Sladké pečenie
Gramáž múky:
1000 g
Počet kusov produktov v balení:
1 ks
Výživové ​​hodnoty na 100 g
Energetická hodnota:
1399 kj / 334 kcal
Tuky:
1 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny:
0,1 g
Sacharidy:
60,6 g
Z toho cukry:
1,8 g
Vláknina:
2,6 g
Bielkoviny:
9,4 g
Soľ:
0,7 g
Ocenenia produktu
Krajina pôvodu: Lombardy

Názov tohto regiónu je odvodený od kmeňa Longobardi (tzv. podľa svojich dlhých fúzov), ktorí sem v 6. storočí vtrhli z územia dnešného Nemecka. Lombardia je najväčšou, najhornatejšou a najhustejšie osídlenou oblasťou celého Talianska. Tento región sa nachádza na severe Talianska medzi Alpami a údolím Po. Táto geografická rozmanitosť dáva lombardským vínam nezameniteľný charakter a hĺbku.

Chcem vybrať produkty podľa oblasti

Hodnotenia produktu

Pre tento produkt neboli pridané žiadne recenzie.